Bindesbøll - et historisk sted med moderne tilførelser

AABs afdeling 100 - Bindesbøll ligger både i udkanten, vandkanten, skovkanten og bykanten. Afdelingen er en del af den nye Bindesbøll Byen og byggeriet er opført i 1856 som psykiatrisk hospital af Gottlieb Bindesbøll. Bindesbøll Byen rummer både eje-, leje- og almene boliger og består således af både moderne nybyggeri og historiske fredede bygninger, som har været under nænsom modernisering. Den store grønne og veltilvoksede park med grønne plæner og gamle træer er bevaret, og bidrager til stor herlighedsværdi for hele området.

Afdeling 100 - Bindesbøll har gennemgået en nænsom modernisering med respekt for de oprindelige bevaringsværdige bygninger. Alle 231 lejemål har topmoderne nye køkkener og rummelige badeværelser, og mange af boligerne har nye plankegulve opført som de oprindelige gulve. Boligerne er meget forskellige og næsten ingen er ens både hvad angår indretning og størrelser i antal værelser og kvadratmeter. Så synes du, det er spændende med unik boligindretning i historiske rammer tæt på vand, by og skov, er afdeling 100 - Bindesbøll noget for dig.

Næsten uanset hvilken lejlighed du befinder dig i, byder den på stor skønhedsværdi med højt til loftet, sprossede vinduer og med udsigt enten over den store park, bugten eller historiske bygninger.

Tager du cyklen, kan du køre gennem Riis Skov langs vandet – og være i midten af Aarhus på under et kvarter. Og med et letbanestop lige neden for parken, kan du på få minutter komme til Aarhus C.

Vi holder åbent-hus torsdag den 25. april i tidsrummet mellem kl. 13-15.30, hvor du har mulighed for at komme ind og opleve 17 unikke boliger i afdelingen. Se mere om arrangementet her.