Nyttige links

Her finder du en række nyttige links til blanketter, som du kan få brug for, når du flytter ind i og ud af din bolig.

Når du flytter, kan den nye indflytter efter aftale overtage noget af dit private indbo, eksempelvis gardiner, tæpper og skabe. Indgår du sådan en aftale med den nye lejer, skal du udfylde en overdragelseserklæring

Du har ret til at installere visse hårde hvidevarer i dit lejemål, hvis en række betingelser er opfyldt. Ønsker du at installere hårde hvidevarer, skal du oplyse AAB om det ved at udfylde en blanket til installation af hårde hvidevarer.

I nogle boligafdelinger har du mulighed for at leje et bi-lejemål. På din boligafdelings hjemmeside kan du se, om der er bi-lejemål i din afdeling.

Et bi-lejemål kan være

  • Kælderrum
  • Loftsværelse
  • Garage
  • Knallertplads
  • Vaskeplads

Du har råderet over din bolig. Det betyder, at du kan søge om at  modernisere dit lejemål, eksempelvis bad eller køkken. Ønsker du at  modernisere din bolig, opfordrer vi dig til at læse brochuren "Dit hjem - Din drøm". Her kan du hente masser af inspiration og få et overblik over processen. Under menupunktet "Moderniser din bolig" kan du finde en beregner. Den kan give dig en idé om, hvad en modernisering vil betyde for din månedlige husleje.

Før du går i gang med at modernisere din bolig, skal du søge om tilladelse til det. Derfor skal du udfylde en ansøgningsblanket om modernisering og sende den til AAB.

Relevante blanketter og dokumenter finder du her på siden.